SOCIAL MEDIA

NERDÏE

Saturday, November 25, 2017

Hei! Ja kiva kun olet löytänyt blogini! About- osiossa kerron vähän enemmän itsestäni, mutta ajattelin näin blogini ensimmäisen postauksen kunniaksi kertoa teille vähän enemmän siitä miksi ylipäätään halusin aloittaa blogin kirjoittamisen sekä kerron 10 random faktaa itsestäni! 

Jos luet tätä ja olet tuntenut minut jo jonkin aikaa, et ehkä tiennyt tätä minusta, mutta minussa on aina asunut sisällä pieni nörtti! Olin varmaan 12-vuotias kun tein elämäni ensimmäiset kotisivut ja tutustuin < HTML > maailmaan! Silloin ei blogeista ollut vielä tietoakaan. En edes muista mitä kaikkea kotisivut piti sisällään mutta sivut oli Expagessa (onko kukaan muu tehnyt sivut siellä?!) ja mitä enemmän väriä ja musiikkia sivuilla oli sen parempi.  Nimimerkkini oli netissä tuolloin *Angelica :D Päivittelin tässä juuri miehelleni että kunpa ne ensimmäiset sivut olisi edelleen tallella tai että niistä olisi aikoinaan tallentanut screenshotin! Expage, Geocities ja Virtue.nu tuli kaikki käytyä läpi. Minulla ei sisällöllisesti ollut sivuissa oikeen mitään, se oli enempi se tekemisen ja luomisen into mikä sai minut aina vaan suunnittelemaan uuden ulkoasun kotisivuilleni ja myöhemmin kuvablogiini.

Muutama viikko sitten pyörin suomenkielisellä äitien Facebook ryhmässä, ja siellä joku kyseli oliko mulla blogia kun kerta asuin Kanadassa. Kysyjä itse oli itse asunut aikoinaan ulkomailla ja harmitteli miten oli aloittanut blogin kirjoittamisen vasta viimeisenä vuotena ennen paluumuuttoaan Suomeen. Aloin kypsytellä uutta blogi-ideaa ja tässä sitä nyt ollaan!  Olihan minulla kuvablogi ollut jo pitkään, mutta koin että sen päivittäminen jäi, kun Instagramista alkoi tulla isompi juttu sosiaalisessa mediassa. 

Kyllä täällä monesti olen mietitty että aloitanko blogin vaiko en. Kiitos kuuluu Petralle ja miehelleni, jotka ovat jaksaneet kuunnella jahkaamistani! Entä jos tämä olisi taas yksi inspiraatio vaihe ja en saisi sisältöä luotua ajanpuutteen vuoksi? Lukisiko tätä kukaan? Bloggaaja, minäkö?  Mutta tiesin alusta asti, että blogin tekeminen olisi ensisijaisesti itseäni varten. Sitäpaitsi, on ihanaa että pystyn vihdoin yhdistämään valokuvaamisen, ajatukseni sekä muun inspiraationi tänne! Haluan myös muistuttaa että ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolen. Arkea täälläkin vain eletään. Koti-ikävä ja kulttuurierot ovat päivittäistä ja ajattelin että niistä olis kiva kirjoittaa ja näin käsitellä niitäkin asioita.

Sisu & S'more- blogi on sukellus ulkosuomalaisen perheenäidin arkeen; vauva-arjen pyörittämistä, keittiössä hääräilyä, sisustamista, inspiroitumista, koti-ikävää, kahviloissa istumista ja päivittäisiä seikkailuja!

Seuraavaksi muutama random fakta minusta! Toivottavasti nähdään täällä uudestaan! Aihetoiveita saa esittää :)

10 Random Faktaa

1. Tulen kaksikielisestä perheestä 
2. Olen siskoksista se nuorempi
3. En ole koskaan juonut kupillista kahvia. Musta tee maidolla ja hunajalla kiitos!
4. Olen muuttanut 10 kertaa elämäni aikana (ja loppua ei näy!)
5. Lempi elokuvani on Sister Act 2 
6. Tapasimme mieheni kanssa vasta kun olimme jutelleet netissä ja puhelimitse vuoden
7. Olin samassa koulussa ykkösluokasta lukioon (Turun Norssi ♥)
8. Olen ammatiltani vaatetusartesaani
9. Valokuvaus on lähellä sydäntäni
10. Olen siivoushullu!

Kuka sinä olet ja missä asut? Mikä on yksi random fakta sinusta? Kerro alla kommenteissa!


➕  ➕  ➕


Hello! It's so nice that you found your way to my blog! On my About- page I tell a little about myself but since it's my first blog post I thought I could start it by telling a little more about why I even decided to start writing a blog! 

Even if you have known me for a while you might not know that I have  always been a little nerdie. Since I was 12-years old I have been making homepages and later I started my photoblog. I always enjoyed redesigning the pages because I never really had a topic to write about. Plus I was young!

A couple of weeks ago I was on a Finnish moms FB group and someone there asked me if I had a blog since I lived in Canada. I started thinking about the blog idea and here I am writing this! I did have a blog before but after Instagram took over social media I felt like there was no point in just posting pictures.

It has been a lot of what ifs, buts and maybes but thanks to Petra and my husband for all their support and encouragement. I have been going back and forth with the 'I won't have time for this' and 'what if no one will even read it' 'Me? A logger? But I wanted to start this blog mainly for myself. Finally I have a place to combine my love for photography, thoughts and other inspiration! 

I also want to remind people that grass is not greener on the other side. I am living a regular day to day life just like anyone else. Homesickness and cultural differences are daily for me so I thought it would be nice to have a place to share about my thoughts.

Sisu & S'more- blog is all things baby, recipe testing, getting inspired, homesickness, coffee shops and everyday adventures!

Here are 10 Random Facts about myself! I hope to see you around! Let me know if you have any post ideas!

10 Random Facts

1. I come from a bilingual family
2. I am the younger sister
3. I have never drank a cup of coffee. Black tea with milk and honey please!
4. I have moved 10 times in my life (No end in sight..)
5. My favourite movie is Sister Act 2
6. We didn't meet in person with my husband until we had been talking and Facebooking for a year
7. I went to the same school from elementary to high school
8. I am an artisan
9. I love photography
10. I am crazy about cleaning

Who are you and where are you from? Tell me one random fact about yourself in the comments!

4 comments :

 1. Aivan paras uutinen jes vihdoin! Ykkösfani ilmoittautuu! Ja siis en mä tiennyt, et mamahan on KOODARI!!!!! Ihan sika hauska uus tieto! Jee, tästä se lähtee!♡♡♡

  Petra

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Petra!! Hahaa! Kaikkea sitä oppii :D Kiitos rohkaisuista!!

   Delete
 2. Jee! Menee lukulistalle heti! 💛💛💛

  ReplyDelete

Instagram

Follow by Email